Valuta:
Nederland

Privacy verklaring

Privacybeleid

Gegevensbescherming is een kwestie van vertrouwen en uw privacy is belangrijk voor ons. Wij zullen dan ook alleen gebruik maken van uw naam en andere informatie die betrekking heeft op u in de in dit privacybeleid manier. Wij zullen alleen informatie wanneer dit nodig is in te zamelen voor ons om dat te doen en we zullen alleen informatie te verzamelen als het om onze omgang met jou relevant is.

Persoonlijke informatie

Uw persoonlijke gegevens, publieke of particuliere, zal niet worden verkocht, geruild, overgedragen, of aan een ander bedrijf om welke reden dan ook, zonder uw toestemming, anders dan voor het uitdrukkelijke doel van het leveren van het gekochte product of de dienst gevraagd.

De bescherming van uw privacy

We behoudt de veiligheid van uw persoonlijke gegevens met behulp van verschillende veiligheidsmaatregelen wanneer u een online bestelling plaatst, of op andere wijze in te voeren, in te dienen, of toegang tot uw persoonlijke gegevens. Alle krediet informatie wordt verzonden via Secure Socket Layer (SSL) technologie en gecodeerd in de database van onze payment provider. Naar aanleiding van een online transactie, zullen we niet uw persoonlijke gegevens over We servers. Deze online privacy policy geldt alleen voor informatie verzameld via onze website en niet op informatie verzameld offline.

Third Party informatieverschaffing

We zullen niet overdragen, handel, verkopen of persoonlijk identificeerbare informatie aan anderen anders te onthullen. Vertrouwde derden assisteren bij ons werken, zakendoen, of onderhoud aan de gebruiker opdrachten zijn vrijgesteld van dit beleid zolang ze akkoord met onze privacy beleid te volgen en te houden persoonlijke informatie vertrouwelijk. Wij kunnen persoonlijk identificeerbare informatie vrij te geven wanneer dat nodig is om te voldoen aan de wet, onze site beleid af te dwingen, of onze rechten of die van anderen, of om veiligheidsredenen te beschermen. Niet-persoonlijk identificeerbare bezoeker informatie kan aan andere partijen voor marketing, reclame, en andere toepassingen worden verstrekt.

Toestemming

Door het gebruik van deze site, gaat u akkoord met onze privacy beleid en de in onze gebruiksvoorwaarden gedeelte, waarin de voorwaarden voor het gebruik, met inbegrip van afwijzing van garantie en beperkingen van de aansprakelijkheid voort omstandigheden. In het geval een van deze privacy-beleid verandert, zullen we deze pagina dienovereenkomstig.
Copyright © 2018 http://www.bateauknowledge.nl. Powered by nike schoenen
Uw ipadres is: 54.162.133.222     nike dames