Valuta:
Nederland

Verzenden & retouren

Verwerkingstijd

Processing is hoe lang het duurt voor ons om uw bestelling te plaatsen en krijgt het klaar voor verzending - hetzij op onze eigen magazijn of in het magazijn van onze merken. Wij zullen u laten weten de geschatte verwerkingstijd op elk item productpagina, evenals in de winkelwagen. Merk op dat de verwerking kan variëren, afhankelijk van waar uw bestelling wordt verzonden uit.
 
Levertijd

Zodra de verwerking is voltooid, wordt de tijd van doorvoer is afhankelijk van de scheepvaart snelheid die u selecteert wanneer u de kassa. Economie verzendkosten duurt meestal 7 tot 15 dagen, afhankelijk van het punt van oorsprong van de zending en de bestemming (levertijd kan langer in afgelegen gebieden of in het geval dat een pakket niet kan worden afgeleverd bij de eerste poging te nemen).

verzendmethoden

De winkel biedt een verscheidenheid aan producten aan uw behoeften te voldoen. Levertijden variëren afhankelijk van de eindbestemming. Houdt u er rekening mee dat alle levertijden boven zijn na uw bestelling vanuit ons magazijn is verwerkt. Extra vertraging kan leiden, bijvoorbeeld in het geval van verdenking van frauduleuze orders in afwachting van verificatie.

Verloren of beschadigde zendingen

De winkel is niet verantwoordelijk voor verloren of beschadigde items in de doorvoer. Indien de zending volgen de status toont 'Delivered' en de zending is nog steeds verdwaald om verschillende redenen, zoals het niet beschikbaar zijn van de koper om het pakket te ontvangen of als de zending voor de deur is links, de winkel is niet verantwoordelijk voor het verloren of gestolen deze voorwaarden. Het is de koper de verantwoordelijkheid om de juiste regelingen voor de verwachte pakket te maken.

Bestellings-annulering

Annulering van een bestelling moet worden aangevraagd voordat de bestelling is verzonden. Wij verwerken alle bestellingen zo snel mogelijk binnen 1-2 uur na het plaatsen van orders, dus we zijn niet altijd in staat om een ​​bestelling te annuleren nadat deze is geplaatst. Ik hoop dat je kunt begrijpen in deze belangrijke punt. Annulering aanvragen nadat de bestelling is verzonden zullen in overeenstemming met ons beleid worden behandeld. Ik hoop dat je kon begrijpen. Welkom login en het bestellen van onze website.
Copyright © 2018 http://www.bateauknowledge.nl. Powered by nike schoenen
Uw ipadres is: 54.164.198.240     nike dames